top
logo
Български (България)English (United Kingdom)

Кой е онлайн

В момента има 94 посетителя в сайта

Guarded by Plagiarisma.Net


Home Актуални събития във ФТТ - архив Лекции на изтъкнати български учени във ФТТ - Ямбол

Лекции на изтъкнати български учени във ФТТ - Ямбол
 Връчване на ECDL сертификати на студенти от ФТТ - Ямбол. Лекции на изтъкнати български учени във ФТТ - Ямбол
 
На 31 май 2012 г. от 11 часа бяха връчени Европейски сетрификати за компютърни умения на участниците в курса за ECDL по проект OpenDilogNet „Мрежа за отворен диалог за интерпрофесионално образование и обучение“ № 2007CB16IPO008-2009-1-055

От 12 часа пред преподаватели, студенти и гости в Тракийски университет, Факултет „Техника и технологии“ – Ямбол представиха лекции  акад. Васил Сгурев от Института по информационни технологии при БАН, Ръководител на секция „Изкуствен интелект“, Председател на УС на Федерацията на научно-техническите съюзи в България  и Чл.кор. Филип Филипов от Технически университет – София, създател на научна школа, автор на научно-практически разработки внедрени в практиката, на много  международни патенти и над 350 научни публикации.

Акад.Васил Сгурев запозна присъстващите с темата „Съвременните проблеми на технологиите и иновациите в България“, проблемите и въпросите, свързани с управлението на технологиите и иновационните процеси в икономиката, както и механизмите, с които държавата може успешно да ги регулира.
Чл.кор. Филип Филипов говори по темата „Нанотехнологиите в микроелектрониката“, която е част от цикъл лекции по тази тематика. 
 


bottom
top

Популярни

Квалификация и СДО

Студентска организация

КСК 2017-2018


bottom

Факултет "Техника и технологии" - Ямбол, ул.Граф Игнатиев №38 Copyright © 2008-2014