top
logo
Български (България)English (United Kingdom)

Кой е онлайн

В момента има 81 посетителя в сайта

Guarded by Plagiarisma.Net


Home The News Награждаване на студенти по случай 8 декември за постижения в учебната, научна, спортна и художествена дейност за учебната 2014/2015г.

Награждаване на студенти по случай 8 декември за постижения в учебната, научна, спортна и художествена дейност за учебната 2014/2015г. ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Миглена Казакова   
Сряда, 09 Декември 2015 10:22

Награждаване на студенти по случай 8 декември за постижения в учебната, научна, спортна и художествена дейност за учебната 2014/2015г.

 

Осми декември - възторженият празник на българските студенти, израз на младостта, неизчерпаемата енергия, търсещата мисъл, жаждата за знания и будния дух.  

По традиция, по случай празника, ректорът на Тракийски университет  удостои с отличия студенти с постижения в областта на обучението, научното творчество, спорта и художествената самодейност. Церемонията по връчване на отличията се състоя на 2 декември  2015 г. в Зала 3А наРекторат, Студентско градче.

На церемонията присъстваха проф. Иванка Желязкова – зам.ректор на ТрУ, доц. Таня Танева - главен секретар на ТрУ, проф. Георги Иванов – ръководител сектор „Качество и акредитация“ на ТрУ, доц. Дарина Заимова – ръководител отдел „Проекти“, представители на деканските ръководства на структурните звена, студенти, преподаватели и служители.

От името на ректора на Тракийски университет, проф. Иванка Желязкова връчи грамоти и медали на студентите отличници и с високи постижения в други области, свързани със специалностите, които изучават.  Сертификати за постижения  в областта на научното творчество бяха връчени от доц. Дарина Заимова. Студентите постигнали успехи в спорта и художествената самодейност бяха наградени с грамоти от проф. Георги Иванов.

Студентката от трети курс на  Специалност „Автоматика, информационна и управляваща техника” Диана Георгиева Георгиева бе наградена със златен медал за отличен успех. Грамоти получиха студентите Димитър Валентинов Дончев от трети курс, Ани Пламенова Пенева, Светозара Веселинова Кирилова, Полина Минчева Минчева и Даниела Динкова Ганева от четвърти курс на Специалност „Дизайн, технологии и мениджмънт на модната индустрия”, Росица Иванова Янева и Мирела Стоянова Йорданова от трети курс на Специалност „Технология на храните”, Мария Василева Янева от трети курс и Мария Иванова Баева от четвърти курс на Специалност „Автоматика, информационна и управляваща техника” и Мирослав Костадинов Биларев от трети курс на Специалност „Топло- и газоснабдяване”.

Наградените студенти за постижения в научното творчество са: Илия Демирев, Мария Василева Янева  и Светозара Веселинова Кирилова.

Проф. Иванка Желязкова – зам.-ректор на ТрУ, доц. Таня Танева – главен секретар на университета и проф. Димо Гиргинов – председател на УСК „Тракия“, проф. Галина Дякова - ръководител катедра "Физическо възпитание и спорт" наградиха победителите в спортните състезания: Ивайло Желязков-шампион по тенис на маса, Николай Янев-трето място по тенис на маса, Петър Ишкетиев-шампион по канадска борба с дясна ръка в категория до 80 килограма и второ място с лява ръка, Емилиян Крамарски-шампион по канадска борба с лява ръка в категория до 80 килограма и второ място с дясна ръка, Милери Данаилов-второ място по канадска борба с лява ръка в категория над 80 килограма и Николай Янев-трето място по канадска борба с дясна ръка в категория над 80 килограма.

 

 

 

Последно променен на Понеделник, 14 Декември 2015 13:48
 


bottom
top

Популярни

Квалификация и СДО

Студентска организация

КСК 2017-2018


bottom

Факултет "Техника и технологии" - Ямбол, ул.Граф Игнатиев №38 Copyright © 2008-2014